Verjaardag, bedrijfsuitje of dispuutsfeest?

Bij Mon Plat du Jour kunt U een gezellige en lekkere middag of avond doorbrengen met uw gezelschap tegen een heel redelijke prijs. 

image1

Indien U met een grotere groep (tot 60 personen) bij ons wilt eten is dat ook mogelijk op de volgende dagen en uren:

Diner.

Van dinsdag t/m zondag kunt u met uw gezelschap in de avond komen dineren. Uw gasten hebben de keuze uit de 2 gerechten van die avond. Graag ontvangen wij vooraf de keuze hiervan. Komt u met meer dan 40 personen, dan heeft u het restaurant voor uzelf en uw gasten. Bovendien kunt u in dit geval 2 gerechten kiezen uit ons weekmenu. Uiteraard hanteren wij dezelfde prijzen als in ons menu. Als er specifieke menu eisen zijn voor een aantal van Uw gasten, zoals een vegetarisch gerecht, kan dit van te voren afgesproken worden.
Vanaf 20 personen kunt u ook op maandag reserveren!

Lunch

Ons restaurant is eveneens beschikbaar voor de lunch van maandag t/m zondag tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Vanaf 20 personen kunt U kiezen uit de gerechten die op deze dag beschikbaar zijn. Indien U met meer dan 40 personen komt kunt U 2 gerechten kiezen uit ons weekmenu. Als er specifieke menu eisen zijn voor een aantal van Uw gasten, zoals een vegetarisch gerecht, kan dit van te voren afgesproken worden.
Tijdens de lunch heeft u het gehele restaurant voor uzelf en uw gasten.